Vacatures bij Hireserve in Rotterdam

Bij Hireserve bouwen en verkopen we recruitment software om het volledige werving en selectieproces te ondersteunen. Voor onze klanten en hun kandidaten.

Wij maken recruitment software gemakkelijk

Hireserve ATS ondersteunt het volledige werving en selectieproces: vanaf arbeidsmarktcommunicatie tot en met het opstellen van het contract van de nieuwe medewerker.

Ondanks het feit dat Hireserve ATS uit één broncode bestaat (Oracle) en als dienst wordt geleverd, is er veel ruimte om de applicatie aan te passen aan de wensen van de klant. De applicatie is volledig configureerbaar. We ontwikkelen continu nieuwe functionaliteiten. Soms op verzoek van klanten, maar vaak omdat we dat soort verzoeken juist voor willen zijn: altijd op zoek naar manieren om voorop te lopen en vernieuwend te blijven.

Vanuit onze vestigingen in Rotterdam (9 mensen) en in Basingstoke (21 mensen) doen wij zaken met klanten in meer dan 60 landen, waaronder CERN, Albert Heijn, KPN, Deloitte, The Sting, Technische Universiteit Eindhoven, UNIT4 en ONVZ.

Thuis of op kantoor werken

In Rotterdam hebben we een kantoor in het mooie Hulstkampgebouw aan de Maas. We werken daarnaast ook regelmatig vanuit huis. Op de meest vreemde tijden. We houden dan contact met elkaar via mail, skype en chat, maar we proberen wel om elkaar zeker 3 dagen per week op kantoor te zien, want echt bij elkaar in de buurt zijn bij overleg is toch onmisbaar.

Wat vinden wij belangrijk?

Onze samenwerking binnen Hireserve is gebaseerd op 5 simpele principes: Afspraak is afspraak, een deadline moet je halen, geniet van je vrijheid, vertrouw elkaar en zorg ervoor dat werken leuk is!

We moeten natuurlijk eerlijk zijn hier. Hoe kan jij anders beslissen of onze werkwijze jou aanspreekt? Dus moeten we ook toegeven dat het niet altijd lukt om volgens alle 5 die principes te werken. Wij missen ook wel eens een deadline en als iemand weer tot 3 uur ’s nachts heeft zitten puzzelen aan een moeilijke query of aan een heel specifieke oplossing voor een klant, lijkt ‘leuk’ niet aan de orde. Maar ja. Wij willen nooit zomaar ‘nee’ zeggen op een vraag van een klant. Ook niet als het onmogelijk lijkt. Eigenwijs dus. Maar zo leren en verbeteren we steeds meer en dat is echt een goede reden om iedere dag weer met plezier aan het werk te gaan.

Waar worden wij blij van?

Van leuke nieuwe dingen bouwen zoals iPhone of Android toepassingen en koppelingen met sociale media, van integraties met content management systemen en van het toepassen van javascript libraries om de sitebeleving van kandidaten te vergroten en het gebruiksgemak voor recruiters te verbeteren, van moeilijke vragen van klanten, van zomaar een middag met een paar collega’s thuis net zolang ‘pielen’ totdat een site precies zo werkt als we willen…

Lijkt het je wat om bij ons te werken?

Ben jij een Oracle ontwikkelaar of een Webdeveloper (XHTML, CSS, Javascript) op zoek naar vrijheid en veel werk? Stuur dan gerust een open sollicitatie.