Robuuste technologie

Je moet er op kunnen vertrouwen dat techniek veilig en snel werkt

Onze jarenlange ervaring in e-recruitment en passie voor innovatieve techniek, maakt Hireserve ATS een solide basis voor werving en selectie. Je moet erop kunnen vertrouwen dat techniek veilig is en snel….en zó werkt zoals je het verwacht.

Intuïtieve techniek

Je hoeft geen ICT-er te zijn om met onze recruitment software te werken. Specialisten op het gebied van interaction design zorgen er bijvoorbeeld voor dat de navigatie zoveel mogelijk overeen komt met dat wat je gewend bent van bekende applicaties. Zo voelt het al snel vertrouwd en kan je direct aan de slag.

Eén van de voorbeelden daarvan is dat we in het backoffice een soort Excel functionaliteit hebben ingebouwd. Veel recruiters houden in Excel allerlei lijsten bij. Zo hebben ze gegevens snel bij de hand, je kan kolommen toevoegen, gegevens aanvullen en kolommen filteren. En dat is over het algemeen een stuk lastiger in een ATS. Maar dus niet bij Hireserve ATS:  Wij hebben alle lijsten en functionaliteiten die je ook kent van spreadsheets in onze recruitment software. We noemen het XLGrid, uitgesproken als Excel-Grid en je hebt daardoor echt geen Excel meer nodig!

Spreadsheet functionaliteit

ATS-tabletVolledig werkend voor tablets

De nieuwste versie van Hireserve ATS is geoptimaliseerd voor gebruik op de meest bekende tablets. Dat vraagt om een totaal andere navigatie natuurlijk, maar we zijn erin geslaagd om een backoffice neer te zetten dat er zowel op pc’s als op tablets goed uitziet en eenvoudig is in gebruik.

In veel organisaties is het nog de gewoonte om cv’s voor een interview uit te printen en mee te nemen naar het gesprek. Vanaf nu neem je dus gewoon je tablet mee…

 

 

 

Beveiligd op hoogste niveau

Je werkt in een recruitmentsysteem met privacy-gevoelige gegevens. Daar moet je zuinig op zijn. Daarnaast wil je je eigen systemen beschermen en niet alles ‘open’ zetten via je website. Hireserve ATS scoort de hoogst mogelijke cijfers als het om veiligheid gaat. We doorstaan alle tests ruimschoots! Onze software draait in een dedicated cloud in het UK datacenter van Interoute. Het voordeel van werken vanuit een cloud (via internet) is dat het kostenbesparend is en flexibel; alles is altijd en overal beschikbaar.

Wil je meer lezen over de veiligheid van Hireserve ATS en de veiligheid van andere recruitmentsystemen? Lees dan ons nieuwsbericht over de beveiliging van recruitment software

Plaatje ssllabs

Slimme matching technologie

Hireserve ATS heeft een match-module die de recruiter helpt om het verborgen talent uit de kandidatendatabase naar boven te halen.Hoe vaak gebeurt het dat een recruiter 2 zoekwoorden intypt, geen goed cv vindt en er dan maar vanuit gaat dat de juiste kandidaat er dus niet in zit? Of dat er helemaal niet gezocht wordt? Dan zou het toch fijn zijn als je tips krijgt wie er bij die nieuwe vacature zou kunnen passen?

De slimme match-technologie kijkt verder dan de letterlijke zoekwoorden die je intypt en laat je zien welke kandidaten goed en welke kandidaten het beste matchen met jouw vraag! Dat is nog eens meedenken!

Kandidaten matching

matching