« Naar nieuwsoverzicht

Hireserve Nieuws

Het laatste nieuws & onze visie op online recruitment

werkenbijdeloitte.nl wint Innovatieprijs!

26 maart 2010 G+ Nieuws
2010-03-26

www.werkenbijdeloitte.nl is uitgeroepen tot meest innovatieve recruitmentsite van Nederland!
Een vakjury bekroonde tijdens het evenement Succes Werven via Internet de site www.werkenbijDeloitte.nl met de Innovatiecursor. En wat zijn wij trots dat wij aan die site meewerken! De onderliggende techniek is namelijk iCams7.

innovatiecursorDe jury onder leiding van Harald Roelofs (Hoofdredacteur IntermediairPW) reikte de Gouden Cursor uit aan Essent, de publieksprijs aan Amerpoort en introduceerde een totaal nieuwe prijs: de Innovatiecursor voor de meest innovatieve recruitmentsite van Nederland. Die ging dus naar Deloitte.

De jury noemde met name de integratie met de sociale media en de rol die de sociale media spelen op de site vernieuwend.

Ewout Bolhuis, Leader Recruitment bij Deloitte vertelde eerder op de dag hoe deze site en de ideeën erachter zijn ontstaan. Bijzonder hoe die organisatie “in deze tijd” zoveel veranderingen heeft doorgevoerd op het gebied van recruitment. Fijn dat het wordt gezien en beloond door een vakjury, en vooral goed dat de site voor Deloitte effectief is!

Wij kunnen wel een uur praten over alle techniek die in de site verwerkt is… Bijvoorbeeld dat zowel de lay-out als de content steeds aangepast wordt aan de bezoeker van de site. En over de iphone applicatie ‘shake your job’ die wordt gevoed vanuit iCams7. We genieten even na en zijn alweer bezig met de volgende stappen. Zo’n prijs smaakt natuurlijk naar meer…

Site van Succesvol Werven via Internet
http://qck.li/3Jp

Een erg blije Ewout Bolhuis (Leader Recruitment Deloitte) na het winnen van de prijs http://qck.li/3Jo.