« Naar nieuwsoverzicht

Hireserve Nieuws

Het laatste nieuws & onze visie op online recruitment

Succes voor campagnes van onze klanten!

30 maart 2010 G+ Nieuws
2010-03-30

Nadat eerder deze maand de site www.werkenbijdeloitte.nl genomineerd was voor de Gouden Cursor en er uiteindelijk vandoor ging met de Innovatiecursor voor de meest innovatieve recruitmentsite van ons land, kwamen ook 2 andere klanten in het nieuws met goede berichten over hun arbeidsmarktcampagnes. Ahold en het Openbaar Ministerie.

Zo heeft Ahold de (dagblad)prijs Campagnegoud gewonnen voor de wervingscampagne die zich richt op Trainees. De prijs is dan wel voor de printadvertenties, maar deze campagne heeft ook een online variant. De campagne is ontwikkeld door Hemels van der Hart en voor het online deel wordt onze e-recruitmentsoftware iCams 7 gebruikt. (lees meer over deze prijs: http://qck.li/3KT)

De campagne Wordt vervolgd (www.officiervanjustitie.nl/) van het Openbaar Ministerie is één van de 25 genomineerden voor een Magneet (De Stichting Jaarprijzen Personeelscommunicatie, SJP) en één van de zeven genomineerden voor een Accent in de categorie Personeel. (SAN Accent is de enige communicatie vakprijs van adverteerders voor adverteerders). Deze campagne is gemaakt door ACA-JES en maakt gebruik van iCams7. Het is echt de moeite waard om de site te bekijken. We duimen!