« Naar nieuwsoverzicht

Hireserve Nieuws

Het laatste nieuws & onze visie op online recruitment

Nieuw! Werven via Facebook met iCams

08 januari 2013 G+ Nieuws
2013-01-08
wervenviafacebook

Naast ‘werken bij’ websites en mobiele sites, heeft Hireserve nu ook een goede recruitment oplossing voor klanten die actief (willen) zijn op Facebook. Het enige dat je ervoor nodig hebt, is een fanpage.

Geen extra werk voor de gebruiker

Voor klanten van Hireserve wordt het nu wel heel makkelijk om vacatures op Facebook te plaatsen. Dat gaat namelijk gewoon vanuit het gebruiksvriendelijke iCams backoffice. Je plaatst de vacature op je website en hij wordt ook zichtbaar op de Facebookpagina. Geen dubbele invoer dus. De vacatures verschijnen in een nette vacaturelijst. Met de kenmerken of classificaties erbij die je wilt. Alles in lijn met de gewenste look & feel.

Vacatures ‘liken’

Bezoekers kunnen een vacature ‘liken’en daarmee tonen ze ‘m dan op hun eigen prikbord. Delen en doorsturen van vacatures is ook mogelijk. Zo breidt je netwerk zich zonder extra inspanningen uit.

Solliciteren via Facebook, gegevens direct in iCams

Uiteraard is er een zoekfunctie voor de vacatures en – net zoals op een normale werken bij site – kan er direct gesolliciteerd worden. Er verschijnt dan een klein sollicitatieformulier of de sollicitant geeft toestemming om zijn gegevens uit Facebook vrij te geven. Hoe de sollicitatie ook tot stand komt, de gegevens komen rechtstreeks in iCams terecht.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature app voor Facebook? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag meer!

Ps. Lijkt het je wel wat, maar je weet niet hoe je fanpage opzet, dan kunnen we je daar natuurlijk ook bij helpen.