Eindeloze mogelijkheden

Onze oplossing kent geen grenzen.

Samenwerken met partners en het bouwen van integraties met andere systemen verrijkt onze recruitment software en verhoogt het gebruikersgemak. Het maakt de oplossingen die we bieden breed en het einde is nog lang niet in zicht! Lees hieronder meer over enkele voorbeelden:

Recruitment-AnalyticsRecruitment Analytics

De gloednieuwe module Recruitment Analytics is een business intelligence dashboard: rapporten worden in heldere grafieken en tabellen weergegeven. Het geeft o.a. inzicht in vacatures, kandidaten, bronnen, hires, doorlooptijden en afwijsredenen. Het werkt snel en eenvoudig en laat beter verbanden en achtergronden zien dan Excel. Deze module is in november gelanceerd.

Hireserve Analytics

Video sollicitaties

Een realtime filmpje opnemen als verplicht deel van het sollicitatieformulier? Of een scripted interview afnemen met vooraf ingestelde vragen? Bepaal per vacature of en hoe je videosollicitaties inzet. Hireserve ATS heeft integraties met verschillende aanbieders van video selectie tools.

Eén van de koppelingen is met Flipbase waarmee de kandidaten in een filmpje van 30 seconden een leuke aanvulling kunnen geven op hun sollicitatie. Als werkgever kan je het een al dan niet verplicht onderdeel maken van het sollicitatieformulier, maar het kan ook later in de procedure ingezet worden. Het verrijkt in ieder geval het profiel van de kandidaat. Hiernaast zijn er koppelingen met Cammio en Sonru.

flipbase

Online tests & assessments

Maken tests of assessments deel uit van de sollicitatieprocedure? Wij hebben koppelingen met een aantal gerenommeerde testbureaus. Uitnodigingen voor tests worden vanuit het recruitmentsysteem verstuurd en de resultaten komen ook weer rechtstreeks in het kandidatendossier te staan. Eventueel koppel je vervolgacties automatisch aan de testscores. Zo kan je bijvoorbeeld instellen dat onder een bepaalde score, de kandidaat niet doorgaat naar een volgende ronde. Het klinkt nogal afstandelijk, maar voor bedrijven die honderden sollicitaties per maand verwerken, kan dit een goede ondersteuning zijn. Uiteraard kan het ook veel minder geautomatiseerd.

Meer weten? Stel ons gerust een vraag of leg ons uit wat je zoekt. Neem contact met ons op en we gaan graag met je in gesprek over mogelijke oplossingen.

online-tests

Koppelingen met HR systemen

Een Single-Sign-On oplossing, toegangsbeheer (geen zorgen meer over wie toegang heeft tot het systeem en wie wat mag zien), aangenomen kandidaten eenvoudig overzetten naar het HR-systeem; zomaar een paar voorbeelden die het werk makkelijker en minder foutgevoelig maken als je systemen op elkaar aansluit. We hebben integraties met meerdere grote HR-systemen: Unit4 Business World, RAET Youforce, SAP, Oracle Peoplesoft en ADP.

HR-systemen2