Altijd in beweging

Anticiperen op de (arbeids)markt

De arbeidsmarkt, je wervingsvraag, de techniek; er verandert altijd wel iets. Stilstaan kan niet, want dan mis je misschien de aansluiting met je doelgroep. Goed dus dat je ATS daarop anticipeert! We zorgen dat jij bent waar je kandidaten zijn.

mobileSolliciteren via mobiel

Hireserve ATS | Mobile maakt de werken-bij site geschikt voor mobiele telefoons. Snel, overzichtelijk en in de gewenste look & feel. Zo bied je maximale service naar potentiële kandidaten. Solliciteren kan via Linkedin of met een dropbox-cv of de kandidaat rondt de sollicitatie later af op een pc.

Mobiel solliciteren

jobposterVacatures doorplaatsen

Hireserve ATS beschikt over een eigen job poster. Daarmee plaats je vanuit het backoffice eenvoudig en snel vacatures door op de bekende, grote vacaturesites. Je hebt zo meer controle op de kwaliteit van de plaatsingen, voorkomt dubbel werk en we meten de effectiviteit van de gebruikte bronnen.

Job poster

social1Social media

Social media zijn niet meer weg te denken uit de manier waarop mensen zoeken naar een baan. Automatische jobtweets, share of like-buttons op je werken-bij site plaatsen, een Facebook-fanpage app om ook via dat kanaal sollicitaties te ontvangen; Hireserve ATS helpt je met social media recruitment.

Social media recruitment

 

solliciteerknop-kleinOnze slimme solliciteerknop

Wil een kandidaat solliciteren via cv upload, met LinkedIn of door een formulier in te vullen? Het kan allemaal via onze solliciteerknop die ook op mobiel en tablets werkt. Netjes naar je kandidaten toe en de recruiter ontvangt alles toch altijd compleet doordat we missende info direct opvragen.

Solliciteerknop